ACTIVITATS


recent project

Sala de relax

El poble des Mercadal es troba al centre de l'illa, al peu de la muntanya del Toro, que amb 357 metres d'altura, és la muntanya més alta de l'illa. En el seu cim, la capella, és una referència espiritual per a tots els residents de l'illa. L'excursió a Monte Toro és una de les més tipiques per als turistes que visiten l'illa. Des de la part més alta de la muntanya, es pot veure una excel·lent visió general de tot Menorca.

Des d' aquest hotel es pot viure la Menorca rural dedicada a l'agricultura i ramaderia, principalment ovelles i vaques, que es troben en cases de camp, anomenats "llocs", on es produeix el famós formatge de Menorca, la salsitxa típica menorquina, i altres productes artesanals i, per per descomptat, les sandàlies típiques menorquines.

Només a 12 kilometres de l'hotel es pot gaudir de les platges del nord de l'illa i el poble de Fornells, un poble de pescadors genuí en una de les badies naturals de la mar Mediterrània, dins l'entorn natural més protegit de l'illa. Fornells és un port tradicional que sempre ha ofert refugi als marins que naveguen al mar Mediterrani occidental, i dóna la benvinguda a tots els turistes que visiten l'illa com un lloc turístic. Fornells s'ha convertit en un referent gràcies a la seva fabulosa cuina, i especialment la seva famosa caldereta de llagosta.

A la recepció, se li informarà de totes les activitats que es poden gaudir a la illa: senderisme, ciclisme, excursions a cavall, excursions de vela, windsurf, submarinisme, vela, jet ski, etc. unes vacances a Menorca que mai oblidareu.